Accountability partner & Virtueel Assistent

Gratis workshop: Van Idee naar Actieplan

Donderdag 25 april - 9u30 tot 12u00 @Leuven

Natalie Bruninx aan de computer - Focus planning en support

Je staat te popelen om te starten  met een nieuw idee maar je weet niet hoe je begint? Je bent een chaoot en plannen is niet je sterkste eigenschap? Een duidelijk, helder en realistisch actieplan komt van pas?

Zoek niet langer maar schrijf je in voor deze interactieve workshop op 25 april! Helemaal gratis maar exclusief voor vijf personen.

Dit is écht iets voor jou!

Ben je een ondernemer, een coach, of een expert die zit te broeden op een nieuw idee of project? Maar blijft het bij dromen omdat je niet weet waar te beginnen? Je bent een chaoot en bent niet goed in het maken van een plan? Dan is deze workshop speciaal voor jou!

We gaan samen aan de slag!

Tijdens deze interactieve workshop op donderdag 25 april  help ik je om jouw idee om te zetten naar een helder en concreet actieplan. 

In slechts 2,5 uur leer ik je hoe je jouw idee kan vertalen naar een helder, duidelijk en vooral realistisch actieplan. Zo ervaar je niet alleen meer rust en energie, maar bespaar je ook kostbare tijd door gefocust te werken aan de juiste dingen. Dit is jouw kans om jouw business te laten groeien op een doelgerichte en effectieve manier.

Wat kun je verwachten?

  • Stap-voor-stap begeleiding om van jouw idee naar een concreet actieplan te gaan.
  • Praktische tips en tools die je meteen kunt toepassen op jouw eigen business.
  • Een interactieve workshop waarbij jouw input centraal staat.
  • Een (digitaal) template dat je tijdens én na de workshop meteen kan (her)gebruiken 

Gratis en exclusief voor 5 deelnemers!

Ik ben overtuigd van de waarde van deze workshop en wil je op een laagdrempelige manier helpen starten met jouw (nieuw) idee. Door te werken in een kleine groep kan je bovendien rekenen op persoonlijk advies. 

In ruil verwacht ik wel jouw volledig commitment om effectief aanwezig te zijn op deze workshop en interactief deel te nemen. Zo halen we het maximale uit deze sessie! 

Vragen?

Heb je nog een vraag over deze workshop, stuur gerust een mail: info@nataliebruninx.be 

Wees als eerste op de hoogte

Laat je gegevens achter en ik breng je als eerste op de hoogte wanneer ik de workshops & trainingen lanceer!