Accountability partner & Virtueel Assistent

Stel het niet langer uit

Lukt het maar niet om die dromen te realiseren en die doelen te bereiken? Zegt het stemmetje in je hoofd dat het ligt aan je wilskracht en discipline (of gebrek daaraan)? Wacht je hét perfecte moment af, dat maar niet lijkt te komen? Houdt angst voor wat “ze” gaan zeggen je tegen? 

Leg dat stemmetje het zwijgen op en word net als ik voorstander van Progress Over Perfection. Zet vandaag al de eerste stappen met deze gratis tools.

Natalie Bruninx - Focus planning en support
De project planner waarmee je effectief resultaat behaalt - Natalie Bruninx

Project Planner

Een planning waarmee je effectief resultaat behaalt is overzichtelijk, duidelijk en realistisch. Met deze gratis Project Planner help ik je stap voor stap op weg om een haalbare planning te maken waar je je wel aan houdt. Zo maak je je eigen actieplan voor dat ene concrete project.Audiotraining: realiseer je dromen!

In deze gratis audiotraining deel ik 8 manieren om je droom te realiseren. Ontdek wat succesvolle ondernemers doen om het niet bij dromen te houden en hun doelen écht te bereiken. Met heel simpele tips die je makkelijk toepast. Inclusief handig werkboek om de theorie meteen in de praktijk om te zetten.Gratis audiotraining: 8 manieren om je droom te realiseren - Natalie Bruninx
Natalie Bruninx met laptop - Focus planning en support

Ben jij klaar voor een V.A?

Verlies je momenteel heel wat uren aan vervelende taken zoals administratie en facturatie? Durf je jouw mailbox niet te openen uit schrik voor wat je zal aantreffen? Verspil je heel wat kostbare tijd waardoor je minder kan groeien met je onderneming? 

Dan ben je misschien wel klaar voor een Virtueel Assistent (V.A)! Twijfel je nog of je hulp nodig hebt? Doe de test en ontdek jouw score. 

Wees als eerste op de hoogte

Laat je gegevens achter en ik breng je als eerste op de hoogte wanneer ik de workshops & trainingen lanceer!