Accountability partner & Virtueel Assistent

Dream, Act, Achieve

Progress is Power
Ik zorg voor de stok achter de deur, zodat jij de stappen zet en je dromen waarmaakt. Ben je op zoek naar een accountability partner, een klankbord en iemand die je helpt om weer overzicht te krijgen over je bedrijf? Laat mij jou ondersteunen.

Natalie Bruninx aan de computer - Focus planning en support

Wil jij dit ook?

Maar heb je ‘t gevoel dat je vastzit en niet weet hoe je verder komt?

Durf te dromen, neem actie en behaal resultaten!

We kennen allemaal de timemanagement trucs en hacks. Productiviteitstips om méér gedaan te krijgen in minder tijd. Maar dat is niet wat jij nodig hebt. Je bent een mens. Geen machine. En je hebt een planning nodig die bij jou past, zodat je kan werken aan taken die jou vooruithelpen. Je wil een duurzame oplossing, waarbij kleine aanpassingen nieuwe gewoontes worden en resultaat opleveren op korte én lange termijn. 

Dat kan je niet alleen. En daar is helemaal niks mis mee! Integendeel. Het is menselijk. Afleiding loert om elke hoek en op elk schermpje. Als je je overweldigd voelt door die grote projecten die voor jou staan, hoe ga je daar dan het overzicht over zien om ze op te delen in kleine taakjes? Da’s allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. En daarom help ik jou, als accountability partner en klankbord. 

“Dit is geen online cursus. Dit is een partnership waarin ik jou begeleid om je doelen te behalen zonder opgebrand te geraken.”

Natalie Bruninx met computer - Focus planning en support

Dankzij Dream, Act & Achieve

Stappenplan

krijg je een duidelijk stappenplan waarmee je meteen aan de slag kan gaan

Structuur

vind je structuur en een duidelijke richting om naartoe te werken

Vooruitgang

boek je sneller vooruitgang en ligt jouw droom binnen handbereik

Nieuwe manier

neem je een nieuwe manier van werken aan die ervoor zorgt dat je stappen zet en vooruit geraakt

Valkuilen

word je je bewust van je eigen saboteurs en valkuilen

Rust

voel je eindelijk weer rust in je hoofd: het kom allemaal goed, you’ve got this!

Christine van Eetwijzers

Christine
De Eetwijzer

“Ik vond een heel aangename samenwerking met jou. En ja, het gekke is dat je vaak denkt van, dat moet ik alleen kunnen, maar dat dat echt niet is. Dat dat echt wel helpt als je iemand aan je zijde hebt die meedenkt en die ook ja, dat dat stukje accountability heeft. En zeker ook naar zelfzorg toe. Ja, dat heeft me echt wel geholpen. Simpelweg bepaalde zaken gewoon vastleggen en blokkeren in mijn agenda zoals ook mijn me-time, wat anders toch nooit gebeurde, dat heeft mijn ogen echt wel geopend. De evidentie waarmee jij dat eigenlijk aandraagt, was een eye-opener. 

Het feit dat ik echt met jou iemand had die een beetje met mij meeliep. Ik keek ook echt uit naar die Zoom-meetings met jou. Iemand hebben om mee te sparren, van gedachten te wisselen. Jouw ervaring ook van hoe jij het doet met andere ondernemers, daar kon je ook input geven. Ik heb echt genoten ook van die momenten dat we samen hadden. Ook de tijd, want het waren sessies van één uur of anderhalf uur. Dat gaf echt wel de ruimte van dat het niet zo rap-rap… We hadden echt veel tijd om op iets in te gaan. To the point en heel efficiënt.

Zo ziet onze samenwerking eruit

🚀 Kick-off

In een kick-off brengen we jouw situatie in kaart:

  • waar gaat je tijd nu naartoe?
  • hoe is het met je prioriteiten gesteld?
  • welke droom, welk project/idee wil je nu waarmaken?
  • ben je je bewust van je eigen valkuilen, zoals perfectionisme, uitstelgedrag, afleidingen…
  • hoe ziet je werkwijze er nu uit, welke routines heb je nu?

🔥 Actieplan

Ik maak voor jou een persoonlijk actieplan op maat van wat we in onze babbel besproken hebben. Zo krijg je een overzicht van de stappen die je wekelijks kunt uitvoeren om je doel te bereiken.

💕 Persoonlijke begeleiding

3 maanden lang ben ik jouw compagnon de route, je klankbord om beslissingen bij af te toetsen en bevestiging te vinden. Ik zorg voor die stok achter de deur, zodat je actie onderneemt en mijlpalen haalt.

  • Tussendoor kan je voor al jouw vragen en verzuchtingen steeds terecht via WhatsApp of Notion.
  • Wekelijks check ik bij jou in hoe het ermee gaat en waar je op vastloopt.
  • Om de 2 weken hebben we een uitgebreid opvolggesprek waarin we eens achterom kijken naar wat je al verwezenlijkt hebt en vooruitkijken naar wat er nog zit aan te komen.

Jouw investering: € 1.997 excl. btw

(of € 700 excl. btw gedurende 3 maanden)
Nele van Studio Lagom

Nele
Studio Lagom

“Ik vond het superfijn om met je samen te werken. Je zorgde ervoor dat ik niet té veel hooi op mijn vork nam, maar toch vooruit ging. En het allerbelangrijkste misschien wel dat je mij deed achterom kijken wat ik wel reeds allemaal gerealiseerd had. 

Elke sessie slaagden we erin om enkele concrete to do’s af te spreken, die mij wel aanzetten tot actie. 

Ik ben volledig beginnen werken in trajecten. Daar heb jij mij toch wel serieus in geholpen. Het zorgt voor een consistentere invulling van mijn agenda en meer zicht op wat komt. 

De whatsapp’s tussendoor vond ik heel fijn om te ontvangen. Ik voelde me echt gesteund en heel fijn om te ontvangen. 

Ik vond je aanpak zeer persoonlijk. Het was helemaal geen standaard pakketje maar je leefde je volledig in in mijn situatie.

Natalie Bruninx - Focus planning en support

Ik ben Natalie, jouw accountability coach

Enthousiast, positivo, zoetebek en Limburgse. Nou, dat is kort samengevat wie ik ben 😊 

Het is mijn missie om onderneemsters ervan bewust te maken dat tijd een kostbaar (luxe-)goed is en dat prioriteiten stellen en keuzes maken cruciaal zijn om te zorgen dat je je tijd besteedt zoals jij dat wil. Dat doe ik door hen te helpen doelgerichte keuzes te maken voor hun onderneming én hun leven. 

Als accountability partner maak ik een actieplan op maat voor de onderneemster die overzicht wil en een nieuwe manier van werken wil die haar helpt om resultaten te behalen én rust in haar hoofd te behouden. 

Onderneemsters die het niet (meer) allemaal zelf willen doen, ondersteun ik door als V.A. (virtual assistant) een deel van hun taken uit handen te nemen. 

Hulp vragen is een teken van kracht. Het is helemaal oké om aan te geven dat je het niet alleen kan. En hulp aanvaarden leidt uiteindelijk tot meer tijd om te werken aan je dromen. 

Met dit traject wil ik je op weg zetten met een persoonlijk actieplan. Je doet het werk nog altijd zelf, maar je hebt iemand aan de zijlijn staan die je steunt en een duwtje in de rug geeft wanneer het moeilijk gaat.

Behaal resultaten, op jouw manier

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het traject?
Het traject duurt 3 maanden, zodat we op korte termijn heel gericht actie kunnen nemen. De inzichten kan je nadien zelf blijven toepassen.

Kan ik in termijnen betalen?
Ja uiteraard! Je kan kiezen uit een éénmalige betaling (€ 1.997 excl. btw ) of betaling in 3 termijnen ( € 700 excl. btw)

Wat als ik meerdere ideeën/dromen heb die ik wil realiseren?
Heerlijk, zo’n ideeënfontein! In de kick-off bekijken we samen wat je échte prioriteiten zijn. Op basis daarvan maken we keuzes en bepalen we welke stappen NU voor jou het beste zijn.

Hoe weet ik of jij een goede match voor mij bent?
Goeie vraag! Het antwoord daarop kan je ontdekken in een vrijblijvende (gratis) call met mij. Tijdens een gesprek van een uur leer ik jou en je onderneming beter kennen en kan je me je huidige situatie toelichten. Welk project wil je realiseren? Waar loop je op vast? Hoe komt dat? Wat zijn jouw belemmeringen en valkuilen? Ik geef je mijn persoonlijke feedback en op basis daarvan kan je zelf bepalen of je een samenwerking ziet zitten en hoe die er voor jou uitziet.

Heb je ook langere trajecten dan 3 maanden?
Er zijn geen aparte langdurige trajecten, maar je kan na dit traject wel kiezen voor verdere opvolging. Door eerst samen het Dream, Act, Achieve-traject te doorlopen, ken ik je situatie en kan ik beter anticiperen op je noden. Wil je daarna blijvende ondersteuning, dan bespreken we samen hoe dat er voor jou uitziet. Je kan kiezen voor dezelfde intensiteit als dit traject, of je kan kiezen voor een maandelijkse check-up gedurende 3 of 6 maanden.

Wees als eerste op de hoogte

Laat je gegevens achter en ik breng je als eerste op de hoogte wanneer ik de workshops & trainingen lanceer!